"Mi-am vazut propria inmormantare". Marturia unui roman care spune ca a fost in moarte clinica

Dată publicare: 01-12-2011 17:56
Dată actualizare: 06-11-2012 17:05


Exista oameni care s-au nascut de doua ori. Care spun ca au vazut, pentru cateva clipe, viata de dincolo. Crezul lor vine in urma unui fapt care te cutremura si despre care se pastreaza tacerea.

Cei care au trait aceasta experienta au povesti de-a dreptul fascinante. Multi povestesc cu lux de amanunte cum s-au desprins de corpurile lor. Ofera detalii incredibile. Pot sa isi aminteasca fiecare cuvant al celor care au fost in preajma lor in momentul in care au intrat in moarte clinica.

Multi dintre ei au povestit ca au vazut Raiul, dar sunt cativa care spun ca au vazut si Iadul. Fie ca ajung acolo printr-un tunel sau printr-un fascicul de lumina, cu totii sustin ca starea de bine pe care o traiesc in lumea de dincolo nu se compara cu nimic pamantesc.

Desi medicii spun ca explicatia este simpla si ca activitatea cerebrala intensa creeaza aceasta stare de bine oamenii de stiinta nu isi explica cum este posibil ca dupa ce sunt resuscitati oamenii sa povesteasca cu lux de amanunte ce s-a intamplat in salonul de terapie intensiva sau in camera de garda.

Claudiu Lapadat, un barbat care in urma cu 9 ani s-a intoxicat cu monoxid de carbon si vreme de cateva minute a fost in moarte clinica. Povestea sa este emotionanta.


VIDEO PROTVPLUS.RO