"Mi-am programat impreuna cu mama inmormantarea". O tanara spune cum i-a afectat viata anorexia

Ultima actualizare: 19-07-2013 07:02
tanara plangand

O tanara de 26 de ani, care s-a aflat intre viata si moarte din cauza anorexiei, a castigat lupta pentru viata si vrea sa-si impartaseasca experienta neagra.

Rowena Buxton-Henderson, din Anglia, si-a petrecut toti anii adolescentei in spital, iar la un moment dat mama ei era convinsa ca va muri si a mers la firma de servicii funerare pentru a-i organiza inmormantarea, potrivit Daily Mail.

Evident, Rowena stia acest lucru si chiar i-a spus mamei ce si-ar dori ea.

Atunci avea doar 33 de kilograme, era foarte bolnava, iar medicii au resuscitat-o, insa au fost rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Rowena si-a revenit acum, cantareste 57 de kilograme si se pregateste sa-si ia masterul in chimie medicinala. Isi aminteste ca toate problemele ei au inceput la varsta de 13 ani, cand asistenta medicala de la scoala i-a spus ca este obeza. E drept ca atunci cantarea 100 de kilograme...

Dupa discutia cu asistenta, Rowena practic a refuzat sa mai manance. La 16 ani a fost diagnosticata cu anorexie si a fost internata timp de 7 luni intr-o clinica specializata. Era hranita atunci printr-un tub pe care ea si-l scotea mereu pentru ca se temea sa nu se ingrase.

Cand avea 19 ani, Rowena si-a dat seama ca nu putea sa pacaleasca la nesfarsit moartea si a inceput sa lupte impotriva anorexiei. Acum aproape ca nu-i vine sa creada ca este o persoana normala si ca a reusit sa-si duca la final studiile pe care a fost nevoita la un moment dat sa le intrerupa.

VEZI AICI fotografii cu Rowena.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!