“Mi-a spus ca ma concediaza daca n-o fac”. Un barbat este pus intr-o postura imposibila de sefa lui

Dată publicare: 15-04-2013 11:38
Dată actualizare: 18-04-2013 06:55


barbat

Un tanar de 25 de ani, care credea ca are in fata o cariera stralucita, a fost pus intr-o postura mai mult decat delicata de sefa lui.

Barbatul, care este instructor de fitness la un centru sportiv mare din Anglia, spune ca a fost singur si foarte fericit, pana in ziua in care functia de manager la centru a fost preluata de o femeie de 33 de ani.

Problemele lui sunt acum atat de mari, incat a apelat la psihologul The Sun pentru o solutie.

A spus ca o perioada relatia lui cu sefa – o femeie atragatoare – a fost una normala. “Intr-o zi mi-a propus sa mergem impreuna la o cafea. In bar, am ajuns la discutii intime si mi-a marturisit ca iubitul ei era cam plictisit de viata lor sexuala. Mi-a mai spus ca acesta i-a sugerat ca daca ea ar face sex cu un alt barbat in prezenta lui lucrurile s-ar schimba. M-a intrebat daca as fi dispus sa fac asta si am acceptat”, a marturisit barbatul.

Dupa cateva zile acest lucru s-a si intamplat. Tanarul a crezut ca asta va fi tot, dar a avut parte de o surpriza neplacuta. Sefa lui l-a cautat dupa doua saptamani si i-a spus ca ar mai vrea sa vina la ea, dar de data aceasta ea si iubitul ei isi doreau altceva – o partida de sex in trei.

Mi-a spus clar ca trebuia sa fac sex cu ea, dar si cu iubitul ei. Iar asta e prea mult pentru mine. Am refuzat, iar atunci ea mi-a spus ca ma concediaza daca nu accept. Nu vreau sa-mi pierd locul de munca, pentru ca ar fi greu sa-mi gasesc altul acum, dar nici sex cu un barbat nu pot sa fac”, a spus tanarul.

Psihologul l-a sfatuit sa nu cedeze la acest santaj: “Este aproape sigur ca sunt doar amenintari, dar nu are cum sa te concedieze. O sa se gandeasca ca si ea isi poate pierde locul de munca daca tu spui cuiva ce s-a intamplat".

Sursa: The Sun

Tags: relatii, cupluri, sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO