Mesajul primit pe Facebook i-a salvat viata. Cum au schimbat cateva cuvinte destinul unui om

02-07-2012 19:59


Facebook

Un barbat grav bolnav a cerut ajutor prin intermediul Facebook, sperand ca un miracol ii va salva viata. Si a avut dreptate sa credea in bunatatea semenilor sai.

Andy Williamson, de 44 de ani, are nevoie disperata de un transplant de rinichi.

El face dializa zilnic, de un an de zile si a sperat ca va gasi un donator prin intermediul Internetului. Astfel, el a inceput sa publice pe Facebook un scurt jurnal al starii de sanatate, precizand ca un donator este singura lui sansa.

A fost uluit cand a primit un mesaj de la una din persoanele aflate pe lista de prieteni: cineva se oferea sa-i doneze rinichiul de care are atata nevoie.

Surpriza a fost si mai mare cand a vazut ca voluntarul era un var indepartat de-al sau, pe care il intalnise de numai 2 ori in decursul vietii.

John Williamson, care locuieste in Statele Unite, si-a luat concediu si a plecat imediat in Marea Britanie, ca sa faca testele necesare inainte de transplant.

Medicii nu au terminat inca analizele, dar spun ca este foarte probabil ca verii sa fie compatibili.

Desi nu au tinut legatura mult timp, cei doi barbati s-au regasit pe Facebook, in urma cu 2 ani, iar John a fost impresionat sa vada pozele publicate de Andy, in care acesta aparea alaturi de fetita lui, in varsta de 2 ani.

John este la randul sau tatal a 5 copii si recent a devenit bunic, scrie Daily Mail.

"Am vrut sa fac un gest frumos nu numai pentru Andy, care sufera foarte mult, ci si pentru fetita lui", a declarat John.

Andy a mai trecut printr-un transplant renal in anul 2007, dar rinichiul primit atunci a cedat si este nevoit sa faca din nou dializa.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO