Mesajul emotionant postat pe Facebook de aceasta femeie. "Va rog sa ma ajutati sa-mi indeplinesc dorinta"

Ultima actualizare: 26-04-2014 07:08
Tana Inskeep

Facebook nu este doar pentru fotografii de vacanta si discutii cu prietenii. De fapt, o tanara spera ca prin intermediul retelei de socializare va gasi raspunsuri la cateva intrebari care au chinuit-o o viata intreaga.

Tana Inskeep locuieste acum la nord de orasul San Francisco, impreuna cu sotul ei si cei doi copii ai lor, insa povestea ei nu incepe aici. Femeia, in varsta de 36 de ani, s-a nascut in Houston, Texas, dintr-o mama hispanica si un tata caucazian, are un frate geaman si doua surori mai mari, insa asta e tot ce stie, potrivit KENS 5 TV.

Tana a fost data spre adoptie la putin timp dupa nastere si ani in sir si-a pus intrebari despre familia biologica. Acum ea s-a decis sa-si gaseasca parintii si fratii.

Primul drum pe care l-a facut femeia a fost la o agentie de adoptii, insa aici a obtinut doar cateva informatii sumare.

Si-a dat seama ca nu are prea multe variante la dispozitie si a decis sa se foloseasca de Facebook pentru a-si gasi familia.

Tanara a postat o fotografie cu ea tinand in mana un panou cu urmatorul mesaj: "Numele meu este Tana Lea si m-am nascut luni, 4 aprilie 1978. Lucrul pe care il doresc cel mai mult este sa-mi gasesc familia biologica. M-am nascut in Houston, Texas, la Spitalul de Femei, cu dr. Ladwig. M-am nascut prin cezariana si este foarte posibil sa am un frate geaman. Singurul lucru pe care-l mai stiu despre familia biologica este ca mai am doua surori mai mari, iar mama mea este hispanica, iar tatal este caucazian. Va rog sa dati LIKE si SHARE la aceasta fotografie pentru a ma ajuta sa-mi indeplinesc dorinta".

Sursa foto: Facebook

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO