Mesajul descoperit de parinti in jurnalul unei tinere de 17 ani. Acum, toata politia o cauta

Ultima actualizare: 11-07-2014 07:05
Tracy Dean

Parintii unei fete disparute luna trecuta au fost cuprinsi de disperare dupa ce au gasit in jurnalul ei urmatorul mesaj: "daca cititi asta, sunt ori disparuta, ori moarta".

Tracy Dean, 17 ani, din Washington, a plecat de acasa pe data de 23 iunie, insa si-a lasat portofelul, cardurile bancare si actul de identitate. Acum este cautat de politia din toata tara, relateaza Daily Mail.

Mama ei, Lynda Jorgenson, crede ca Tracy ar putea fi victima traficantilor de carne vie. A descoperit jurnalul fetei la cateva zile dupa disparitie si din ceea ce scrie in el crede ca adolescenta isi cunostea rapitorul.

Cu cateva luni inainte de disparitie, Tracy le-a spus profesorilor ca a intrat in ceva din care nu mai poate sa scape. Iar in ziua in care a disparut i-a trimis iubitul ei un mesaj in care ii spunea ca s-a implicat in ceva necurat, iar cineva o ameninta ca o va omora pe ea, dar si pe toti membrii familiei.

Cu cateva ore inainte de disparitie, adolescenta a fost vazuta in compania unui barbat afro-american, cu cioc, care conducea un Volvo bleu. Politia il cauta acum pe acest barbat.

Dupa disparitie, parintii au gasit in camera fetei un telefon mobil despre care nu stiau. Politia ia in calcul varianta mamei, aceea ca adolescenta ar fi fost rapita de traficantii de carne vie, insa nu exclude nicio ipoteza posibila. Cert este ca fata nu a fugit de acasa, pentru ca nu a luat bani si avea doar hainele de pe ea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO