Medicul i-a spus ca nu a vazut niciodata asa ceva. Nu a putut sa-si iubeasca sotia in noaptea nuntii

Dată publicare: 21-09-2012 17:34
Dată actualizare: 10-10-2012 04:33


miri

Dan are 30 de ani si locuieste in Marea Britanie. Povestea lui este una dureroasa, mai ales pentru domni. Barbatul a trait o experienta ingrozitoare, din care nici acum nu si-a revenit in totalitate.

Cu o luna inainte de ziua nuntii sale cu Gemma, Dan a mers cu prietenii sai sa joace paintball. Din nefericire, unul dintre amici  l-a lovit cu o bila chiar in zona intima.

“In ziua nuntii am mers spre altar ca John Wayne. Nu doresc niciunui barbat sa treaca prin ce am trecut eu in noaptea nuntii. Nu puteam sa ma misc deloc, cu atat mai putin sa imi iubesc sotia”, a povestit barbatul.

“Toti cei 19 prieteni ai mei au inceput sa traga in mine la paintball, iar unul dintre ei m-a lovit in testicule. A fost o durere ingrozitoare. Pur si simplu m-a doborat la pamant, am fost in agonie. Se umflasera atat de mult incat am crezut ca o sa cada”, a mai spus Dan.

Medicul care l-a tratat pe barbat a declarat ca nu a mai vazut niciodata asa ceva. Ba mai mult, l-a rugat pe Dan daca poate sa ii faca o fotografie.

Am stat o saptamana in spital si nici azi nu pot sa merg normal. Medicul mi-a spus ca daca nu ma duceam la timp la spital as fi putut sa mor. Am avut o hemoragie interna care m-a tinut 4 ore la terapie intensiva", isi aminteste Dan.

Citeste si:

Apple primeste lovitura de la Samsung chiar in ziua lansarii oficiale a iPhone

Sursa: The Sun

Tags: incidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO