"Medicii nu pot spune ce s-a intamplat". Un bebelus "a murit de 3 ori" din cauza unui virus

Dată publicare: 23-09-2013 16:29
Dată actualizare: 26-09-2013 06:52


bebelus

Parintii au impietrit de durere in clipa in care medicii le-au spus sa se astepte la ce este mai rau, dupa ce fetita lor de doar 13 luni a facut trei atacuri de cord.

Fetita, Willow, “a murit” de trei ori, dupa ce a contactat - asa cum au spus medicii - un virus ce i-a produs o infectie respiratorie usoara, relateaza Daily Mail.

Echipa medicala care o avea in grija le-a comunicat parintilor ca ar fi un miracol daca fetita ar supravietui, dar, chiar si-asa, ar ramane cu leziuni cerebrale.

Dar medicii au fost nevoiti sa recunoasca ca s-au inselat, pentru ca fetita fragila a gasit puterea sa lupte si si-a revenit dupa patru saptamani. Acum este la fel de sanatoasa si vioaie ca orice alt copil sanatos de varsta ei.

Cosmarul parintilor, Denise si Iain Page, din Marea Britanie, a inceput pe data de 23 iunie. Si-au dus fiica la spital si au fost socati sa afle ca suferise un atac de cord. Dupa numai trei ore l-a facut si pe al doilea. Inima fetitei s-a oprit pentru patru minute si jumatate, iar medicii au fost la un pas de a-i declara decesul.

In urmatoarele zile, fetita a fost tinuta in viata de aparate, iar cand medicii au crezut ca, in sfarsit, si-a revenit, a facut un al treilea atac de cord.

In urmatoarele 48 de ore medicii au crezut ca fetita va muri, pentru ca a facut 25 de crize si “a murit” inca de doua ori.

Cu toate acestea, Willow si-a revenit, iar acum a ajuns acasa cu parintii ei.

Denise nu intrelege cum fetita ei, un copil perfect sanatos, a fost atat de aproape de moarte si cum a fost posibil sa-si revina total dupa niste atacuri care ar fi ucis un organism mult mai puternic. "Este un miracol ce s-a intamplat. Nici medicii nu au o explicatie logica", a declarat Denise.

Vezi AICI fotografii cu fetita.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO