Medicii nu i-au dat decat un an de viata, la nastere. Cum arata azi femeia care a invins toate obstacolele. FOTO

Dată publicare: 04-02-2015 11:50
Dată actualizare: 07-02-2015 07:14


Melinda Bird

In ziua in care Melinda Bird s-a nascut, medicii au anuntat parintii ca fetita nu va putea sa traiasca mai mult de un an din cauza malformatiei cu care se nascuse. Nu a fost insa asa. Azi, Melinda are 40 de ani si e perfect sanatoasa.

Femeia s-a nascut cu o afectiune numita Sacral Agenesis, o boala congenitala extrem de rara, care impiedica dezvoltarea regiunii sacrale (partea inferioara) a coloanei vertebrale. Mai exact, picioarele ei nu au crescut.

Melinda a refuzat sa poarte proteze si s-a deplasat mereu cu ajutorul mainilor sau a unui scaun cu rotile. A invatat sa inoate si participa la numeroase activitati sportive.

Ea a locuit mereu cu parintii si fratele ei. Dupa moartea mamei si a tatalui, Melinda a realizat ca nu isi doreste sa ramana singura si ca vrea o familie. Desi nu a fost niciodata sarutata, ea a decis sa se inscrie pe un site de matrimoniale si sa isi gaseasca sufletul pereche.

"Imi doresc sa ma indragostesc. Cred ca sunt o femeie atragatoare, multi mi-au spus ca sunt frumoasa. Sunt romantica si cred ca undeva, in lumea asta, exista o jumatate si pentru mine", a declarat Melinda.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO