Medicii nu au crezut initial ca a nascut asa. Cum a venit pe lume fiul unei femei din Anglia

Dată publicare: 06-01-2014 20:40
Dată actualizare: 09-01-2014 06:59


gravida

O tanara de 21 de ani din Marea Britanie a reusit sa ii surprinda pe medicii care au consultat-o imediat dupa nastere. Felul in care femeia si-a adus copilul pe lume pare imposibil.

AICI PUTETI VEDEA IMAGINI CU JESSICA SI FIUL EI.

Jessica a inceput sa se simta rau in data de 27 decembrie. Initial, ea a crezut ca e doar o stare de rau, insa in scurt timp contractiile au inceput. Tanara si-a pus o salopeta pe ea si a plecat repede cu parintii ei la spital.

In apropiere de unitatea medicala, tatal Jessicai a parcat unde a gasit un loc, si au plecat toti patru pe jos, prin parcul din fata spitalului. In timp ce mergea, tanara a simtit ceva umed pe piciorul drept si a crezut ca i s-a rupt apa.

Cand a deschis insa fermoarul salopetei, a vazut ca agatat in material era chiar fiul ei.

"M-am dat jos din masina si am inceput sa mergem repede spre spital. Am simtit ca a iesit ceva din mine, dar am crezut ca e apa. Mama m-a privit ciudat pentru ca se auzea un crancet din salopeta. Cand a deschis-o, am crezut ca lesin. Era copilul meu nou-nascut", a povestit Jessica.

Medicii au fost de-a dreptul surprinsi de felul in care s-a intamplat totul, mai ales ca micutul era perfect sanatos. Unul din doctori a spus ca daca tanara ar fi avut o rochie pe ea, atunci fiul ei nu ar fi supravietuit, s-ar fi izbit de pamant si ar fi murit.

"O sa pastrez salopeta, iar cand fiul meu va creste, o sa ii povestesc cum a venit pe lume. E greu de crezut, stiu, dar chiar asa s-a intamplat", a mai spus Jessica.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO