Medicii i-au spus ca are cancer si ca trebuie operata de urgenta. Adevarul cutremurator pe care l-a aflat dupa interventie

Dată publicare: 31-01-2015 15:03
Dată actualizare: 03-02-2015 06:55


transplant rinichi

O femeie din China s-a trezit cu un rinichi lipsa, dupa o operatie pentru cancerul de colon de care i se spusese ca sufera.

Xu Xiuying, in varsta de 48 de ani, a primit greu vestea medicilor ca sufera de cancer, dar a hotarat sa lupte cu boala. Asa ca, in decurs de 12 luni, a fost internata in doua spitale, a facut chimioterapie si a fost supusa mai multor interventii chirurgicale pentru indepartarea tumorilor, scrie Daily Mirror.

Cand s-a internat insa intr-un al treilea spital, pentru ca se plangea de dureri de spate, medicii i-au recomandat sa faca o radiografie. Femeia a aflat astfel cu stupoare ca mai are doar un singur rinichi.

"Initial, am crezut ca e un defect genetic si ca m-am nascut doar cu un rinichi, dar comparand radiografia cu altele din anii trecuti, este clar ca mi l-au scos in timpul unei operatii", spune Xiuying.

Insa femeia nu are cum sa stie sigur cand i-a fost indepartat organul si nici la care dintre spitale. Asa ca a dat in judecata cele doua spitale si a refuzat compensatiile mici care i-au fost oferite.

Pe de alta parte, niciuna dintre insitutiile medicale nu vrea sa-si asume responsabilitatea.

Femeia banuieste ca medicii care i-au scos rinichiul l-au vandut pe piata neagra a organelor.

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO