Medicii au numit-o minune. Ce s-a intamplat cu o femeie dupa ce inima i s-a oprit aproape o ora

Ultima actualizare: 13-11-2014 07:06
ruby grauper

Ruby Graupera-Cassimiro, o americanca in varsta de 40 de ani, a fost in moarte clinica timp de 45 de minute dupa ce a suferit o complicatie extrem de rara in timpul unei operatii de cezariana.

Femeia a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, insa la numai cateva minute dupa nastere, si-a pierdut cunostinta, scrie Daily Mail. Complicatia s-a produs dupa ce lichidul amniotic din uter a ajuns in sangele femeii.

Medicii s-au straduit aproape trei ore sa o trezeasca pe Ruby, insa dupa 45 de minute in care inima femeii nu a mai batut, doctorii i-au pregatit pe membrii familiei si i-au chemat sa-si ia la revedere, spunandu-le ca nu se mai poate face nimic pentru Ruby.

Cu doar cateva secunde inainte ca medicii sa anunte ora decesului, inima femeii a repornit. "A fost o resuscitare spontana tocmai cand eram pe punctul de a o declara moarta", a declarat purtatorul de cuvant al spitalului.

Acum, Ruby este perfect sanatoasa si s-a recuperat complet dupa momentul care aproape a costat-o viata.

 

 

"Nu stiu de ce mi s-a oferit aceasta a doua sansa, dar sunt recunoscatoare pentru ea. Dumnezeu mi-a scos in cale oamenii potriviti", a marturisit femeia.

Medicii nu au nicio explicatie stiintifica pentru recuperarea femeii si au incadrat cazul ei in categoria "miracolelor medicale".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO