Medicii au crezut ca are o alergie la cosmetice. Acum, intreaga ei fata a fost reconstituita


Ultimul update: Joi 25 Octombrie 2012 02:32
Data publicarii: Miercuri 02 Mai 2012 16:26
Categorie: Bizar
Tasha Jilka

Tasha Jilka, in varsta de 19 ani, a inceput sa aiba probleme cu ochiul stang in urma cu cativa ani. La inceput, tanara a pus totul pe seama unei alergii la machiaj sau la vremea capricioasa de afara.

Chiar si medicii i-au spus ca e vorba de o alergie si au trimis-o acasa. Cativa ani mai tarziu era diagnosticata cu o forma rara de cancer.

Tumoarea ii crescuse in spatele nasului si ii afecta ochiul stang.

“Ochiul stang imi lacrima non-stop, dar m-am gandit ca este o reactie alergica la machiaj. Medicul mi-a spus si el ca o sa-mi treaca si ca nu este nimic grav. Lucrurile nu au stat asa”, povesteste tanara.

Patru luni mai tarziu simptomele de la ochi s-au agravat. Tasha a trecut si printr-o interventie chirurgicala, insa problema nu s-a rezolvat.

La urmatorul control medical, unul dintre medici s-a uitat in nasul meu si atunci a observat ca aveam o umflatura. Au facut o biopsie si asa au descoperit ca aveam cancer”, spune fata.

A fost supusa unei alte interventii chirugicale pentru indepartarea tumorii. Lucrurile stateau atat de rau incat medicii au fost nevoiti sa-I reconstituie tot nasul, dar si forma fetei.

Tasha are si acum probleme cu vederea la ochiul stang.

“Imi este foarte greu. Cred ca daca eram diagnosticata mai devreme lucrurile ar fi stat altfel. Toate operatile au fost dureroase. Mi-am pierdut mare parte din sensibilitatea fetei”, a mai marturisit Tasha.

Lovitura care ii face sa planga pe toti barbatii i-a salvat viata unui pusti de 18 ani
FULLSCREEN
Medicii au crezut ca are o alergie la cosmetice. Acum, intreaga ei fata a fost reconstituita
  • /

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO