Masajul cu pitoni, bonusul bizar oferit de o gradina zoologica din Filipine. Regulile stricte pe care le respecta "clientul"

22-05-2014 08:34


Un bilet la o gradina zoologica din Filipine le aduce vizitatorilor un bonus bizar: un masaj realizat de serpi uriasi. Patru pitoni, fiecare lung de cinci metri, sunt asezati pe trupul celor care se incumeta sa accepte oferta.

Totusi, pentru ca terapia sa se termine cu bine, "clientii" sunt nevoiti sa respecte cateva reguli stricte. Trebuie sa ramana calmi, sa nu faca miscari bruste si sa nu tipe, deoarece risca sa fie considerati o prada.

Serpii sunt asezati pe rand, cu mare atentie, peste clientul curajos care sta intins pe un "pat" de bambus. Pitonii, care cantaresc in total 250 de kilograme, se misca usor si maseaza toti muschii.

"Este un masaj bun. Nu sunt foarte grei. Trecand peste faptul ca unul dintre ei incearca sa ma stranga de gat, este destul de confortabil", spune un client.

Pitonii, botezati Michelle, Walter, EJ si Daniel, pot oferi alinare si celor care sufera de dureri de spate.

Inainte de sedinta de terapie, fiecare piton primeste o gustare consistenta - zece gaini grase - pentru a nu fi tentat de cel pe care il maseaza. Totodata, fiecare miscare a reptilelor este urmarita cu atente maxima de ingrijitori.

Masajul cu serpi este initiativa noului director al gradinii zoologice. Giovanni Romarate, directorul gradinii zoologice:
"Am vrut ca fiecare dintre vizitatori sa aiba parte de o experienta de neuitat, sa poata mangaia unele dintre animale".

Clientii trebuie sa respecte o serie de instructiuni. Sa fie siguri de ceea ce vor, deoarece, odata inceput, "tratamentul" nu poate fi oprit foarte repede. Iar sarpii pot deveni agresivi atunci cand "pacientul" incepe sa tipe necontrolat.

Pana acum, nu au fost inregistrate incidente, iar majoritatea clientilor au plecat multumiti.

Tags: pitoni, masaj, filipine,

VIDEO PROTVPLUS.RO