Marturia unei tinere mame care a invins dependenta de droguri. Tranformarea uimitoare prin care a trecut FOTO

Dată publicare: 18-05-2017 23:28
Dată actualizare: 21-05-2017 07:09


Marturia unei tinere mame care a invins dependenta de droguri. Tranformarea uimitoare prin care a trecut FOTO

Transfomarea uimitoare a unei tinere care a renuntat la stupefiante.

O mama din Marea Britanie a dorit sa dea un exemplu celorlalti tineri si a viralizat fotografii care surprind transformarea uimitoare prin care a trecut dupa ce timp de 1000 de zile a fost dependenta de droguri.

Tanara mama a decis sa posteze pe o retea de socializare, imagini cu ea din timpul in care era dependenta de droguri si transformarea uimitoare prin care a trecut dupa ce a revenit la normalitate.

Femeia si-a facut curaj si si-a spus povestea pe o retea de socializare, dupa ce a reusit sa-si invinga dependenta. Tanara si-a dorit sa le arate si celorlalti cum arata atunci cand era dependenta de droguri si cum arata dupa 8 luni de tratament. "Mesajul meu este pentru cei care se confrunta in continuare cu dependenta de droguri. Le cer sa nu le fie niciodata frica sa ceara ajutor. Noi va iubim, dar nu toti intelegem prin ceea ce voi treceti, insa va iubim si vrem sa va ajutam. Va rugam sa ne lasati sa va ajutam. Nu va putem ajuta pana nu ne cereti asta" este indemnul viralizat de tanara care a invins dependenta de stupefiante.

Femeia sustine ca cei care se drogheaza nu realizeaza transformarea prin care trec si tocmai de aceea a postat fotogarfii care o surprind inainte si dupa ce a luat doguri.

"Voi nu sunteti in stare sa vedeti diferenta, insa eu imi pot da seama. In fotografia in care eram blonda ma simteam oribil. Dependenta de droguri mi-a luat totul si m-a facut sa-mi pierd mintile. Ma inchideam in mine si mancam pentru a uita de probleme. In timp ce i fotografia din dreapta ma simteam total o alta persoana. Se poate observa o persoana care se iubeste pe ea insasi. Mi-am lasat parul sa creasca si am slabit. Acum sunt sanatoasa", apreciaza tanara.

"Sunt exact 1.000 de zile de cand am renuntat la heroina", spune cu mandrie femeia pe o retea de socializare.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO