Marturia unei mame: "Marijuana mi-a transformat fiul intr-un zombie. In cele din urma, s-a sinucis"

Dată publicare: 17-10-2013 12:47
Dată actualizare: 20-10-2013 06:59


Marijuana

Tabloidul Daily Mail prezinta in deschidere pe prima pagina povestea unui tanar britanic a carui viata a fost schimbata complet de consumul de iarba.

Matthew era un tanar cu potential, destept si talentat, spun cei care l-au cunoscut. Era foarte bun la matematica, dar si la alte stiinte exacte, iar toti colegii si profesorii sai il respectau.

Viata lui s-a schimbat in momentul in care a inceput sa fumeze cannabis, iar drogul pe care multi il considera "inocent" a inceput sa-si faca efectul.

Matthew a inceput sa aiba halucinatii si a devenit brusc extrem de paranoic. N-a durat mult pana cand comportamentul sau haotic a luat o turnura violenta. In scurt timp, a inceput sa vorbeasca despre sinucidere.

Parintii sai au avut o singura solutie si, in disperare de cauza, l-au internat intr-un spital. Acolo, Matthew a incercat si a reusit sa-si puna capat zilelor.

"Ne dorim ca moartea lui sa nu fi fost in zadar", spun parintii care incearca sa atraga atentia asupra pericolului reprezentat de droguri, chiar si cele considerate usoare.

Cea mai TARE parodie dupa hitul "Sexy and I know it": 5 milioane de oameni au ras in hohote. VIDEO

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO