Marea Britanie: O femeie a recunoscut in fata Instantei ca a ucis 3 barbati

Dată publicare: 19-11-2013 10:07
Dată actualizare: 22-11-2013 01:21


Joanna Dennehy

Luni, 18 noiembrie, o femeie prezenta in fata unui judecator, la un tribunal din Londra, recunoastea, zambind, ca a ucis trei barbati si a incercat sa omoare alti doi, intre 19 si 29 martie.

Joanna Dennehy, in varsta de 30 de ani, i-a injunghiat mortal pe Kevin Lee, de 48 de ani, proprietarul casei in care locuia, si pe vecini sai, Lukasz Slaboszewski, de 31 de ani si John Chapman, de 56 de ani.

Crimele au avut loc dupa ce Lee le-a inaintat lui Dennehy si celor doi vecini ai ei ordine de evacuare, pentru a incepe lucrarile de renovare a imobilului.

Familia acuzatei a declarat pentru Daily Mail ca a crescut intr-o familie perfecta din clasa de mijloc, pana cand a fugit de acasa, in adolescenta.

Ei au declarat ca nu au cum sa accepte ca fata lor inteligenta a devenit un criminal in serie. Parintii ei au pierdut contactul cu ea in adolescenta, cand aceasta a plecat de acasa si a inceput sa consume droguri si sa practice prostitutia.

Gary Richards
Dennehy, care trebuia sa fie judecata in ianuarie, a socat Instanta cand a pledat "vinovat" pentru cele trei crime. A mai recunoscut inca doua tentative de crima.

Ea a aparut in fata instantei impreuna cu iubitul sau, Gary Richards, de 57 de ani, care a negat acuzatiile de ascundere a cadavrelor si doua tentative de crima.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO