Mama si fiul care s-au regasit dupa 30 de ani si s-au indragostit unul de altul. "Vrem sa ne casatorim si sa avem un copil"

Ultima actualizare: 11-04-2016 07:09
mama- fiu

Un caz incredibil face inconjurul lumii - o mama si fiul sau sunt intr-o relatie amoroasa de doi ani si planuiesc sa se casatoreasca.
 

Ben Ford, 32 de ani, si-a parasit sotia pentru a avea o relatie cu Kim West, 51 de ani, mama care l-a abandonat in urma cu 30 de ani, la o saptamana dupa ce s-a nascut, relateaza The Mirror.

Dupa ce s-au regasit si cu comunicat o perioada prin scrisori si la telefon, cei doi s-au intalnit si si-au dat seama ca sunt atrasi unul de celalalt. Ei spun ca viata lor sexuala este "incredibila" si planuiesc sa se casatoreasca si chiar sa aiba un copil. Ben si Kim afirma ca relatia lor nu este un incest, ci o "atractie sexuala genetica".

"Stiu ca oamenii vor spune ca este dezgustator, ca ar trebuie sa putem sa ne controlam sentimentele, dar atunci te loveste o dragoste asa mare este dispus sa renunti la toti, trebuie sa lupti", a marturisit Kim West.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO