"Mama, de ce esti atat de grasa?" Intrebarea care a determinat-o sa isi schimbe radical viata. FOTO

Ultima actualizare: 07-02-2014 07:06
Torrie Creamer

Torrie Creamer, mama a trei baieti, a decis ca a venit momentul unei schimbari in ziua in care fiul ei de 6 ani a intrebat-o de ce e atat de grasa. Femeia din Statele Unite avea 146 de kilograme.

Ea povesteste ca a inceput sa se ingrasa dupa fiecare nastere si nu a mai reusit sa dea jos kilogramele in plus. Intr-o zi, fiul ei a intrebat-o: "Mama, de ce esti asa de grasa?"

Torrie i-a raspuns ca a avut trei sarcini si de aceea burta ei arata asa, insa copilul a continuat, spunand ca acum nu mai are un bebe in pantece ca sa mai fie asa.

"Ma vedeam prin ochii unui copil de 6 ani. Atunci m-am intrebat si eu de ce sunt asa de grasa. Nu aveam nicio scuza", spune femeia.

A doua zi, Torrie a primit pe mail o invitatie intr-o tabara pentru femei, unde mai multi instructori se ocupau de doamnele dornice sa slabeasca. S-a inscris imediat.

"Eram mereu ultima la toate exercitiile. Eram lenta si multe din ele nu le puteam face pentru ca eram prea grasa. Dar nu am renuntat. Am reusit sa slabesc 65 de kilograme", a mai spus femeia.

Torrie spune ca si-a schimbat radical stilul de viata si ca e fericita azi cand vede cum o privesc baietii ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO