Mama condamnata la inchisoare pe viata pentru ca si-a injunghiat mortal cele doua fetite. Motivul invocat de aceasta

Ultima actualizare: 20-05-2016 01:43
fetite ucise

Samira Lupidi, o mama de origine italiana care locuia in Marea Britanie, a fost condamnata la inchsoare pe viata dupa ce si-a injunghiat mortal cele doua fetite in varsta de 17 luni si 3 ani. Se pare ca femeia suferea de depresie si psihoza.

Oribila crima s-a produs la un centru care le adaposteste pe femeile victime ale violentei domestice. Femeia in varsta de 24 de ani, care nu se integrase foarte bine in noua sa tara de resedinta, a ajuns acolo dupa ce l-a acuzat pe tatal fetitelor, in varsta de 31 de ani, ca i-ar fi tras o palma. Acuzatia s-a dovedit in final a fi falsa, ingrijitorii de la adapost negasind urme ale violentelor pe corpul femeii, dupa cum relateaza BBC.

In timpul unei discutii aprinse la telefon cu partenerul sau, Samira a injunghiat-o de noua ori pe Jasmine, in fata surorii ei mai mari, care "plangea cum n-a mai plans vreodata" dupa cum a declarat chiar mama la proces, dupa care a facut acelasi lucru si cu Evelyn.

Se pare ca femeia si-a motivat gestul abominabil prin faptul ca de teama sa nu-si piarda fetele, le-a omorat pentru a nu ajunge in grija tatalui lor: "Daca eu nu le pot avea, atunci nici el sa nu le aiba."

Dupa doar 90 de minute de proces, un juriu format din 12 persoane a gasit-o vinovata pe Samira si a condamnat-o la inchisoare pe viata.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO