O mama a publicat aceasta fotografie cu fiica sa pentru a-i da o "lectie". Nu se astepta niciodata la ce a urmat

Dată publicare: 23-03-2014 11:34
Dată actualizare: 26-03-2014 06:57


Facebook

O mama din Colorado, Statele Unite, care a incercat sa-i dea fiicei sale o lectie despre Facebook, a aflat pe propria piele ce inseamna internetul.

Kira Hudson a incercat sa ii arate fiicei sale cat de repede se poate transmite ceva prin Internet si a postat o fotografie a tinerei pe contul sau, dupa care si-a rugat prietenii sa dea fotografia mai departe.

In imagine, fiica sa tinea in mana un mesaj:

"Mama incearca sa imi arate cat de multe persoane pot sa vada o fotografie, in momentul in care ajunge pe Internet."

In comentariul imaginii, Kira Hudson a scris:

"Fiica mea de 12 ani nu intelege de ce nu poate avea un cont de Instagram sau de Facebook. Va rog, un "like" si dati mai departe. Pur si simplu nu intelege!"

Kira nu se astepta ca imaginea sa ajunga pe forumul de imagini 4chan. Utilizatorii de pe 4chan au descoperit pagina de Facebook a Kirei, adresa ei de acasa si numarul de telefon.

Ea a inceput sa primeasca apeluri telefonice de la necunoscuti iar la adresa ei au fost trimise mai multe comenzi de pizza.

Alti utilizatori au modificat imaginea originala, adaugandu-i mesaje obscene.

Facebook

Ulterior, Kira a sters imaginea de pe Facebook, dupa ce aceasta acumulase 1 milion de aprecieri.

Desi mama a reusit sa ii arate fiicei sale cat de repede se poate raspandi o imagine si ce consecinte poate sa aiba, Alfie Kohn, specialist in educatie, nu recomanda folosirea umilirii in public, ca lectie pentru ca "singurul rezultat este obedienta temporara, obtinuta cu un cost mult prea mare."

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO