Mai multe eleve au participat la o sedinta de hipnotizare in grup. Urmarea l-a speriat pe director

Dată publicare: 16-06-2012 09:32
Dată actualizare: 29-10-2012 15:34
Sursa: Globe and Mail


Sexy

Un spectacol de hipnotism, organizat ca distractie inedita la final de an, intr-un liceu de fete din Canada s-a terminat cat se poate de neasteptat.

Colegiul Sacre Coeur din Sherbrooke, Quebec, a organizat o reprezentatie desoebita la final de an scolar.

Un specialist in hipnotism a fost invitat sa le demonstreze tinerelor cum functioneaza aceasta tehnica destul de controversata, scrie Globe and Mail.

"Nu este treaba nimanui cu cine fac eu sex". N-o sa-ti vina sa crezi CINE spune asta si DE CE

Lucrurile au scapat insa de sub control, dupa terminarea sedintei. 13 eleve s-au plans ca au ramas cu dureri de cap si greturi, in urma hipnotizarii de grup, iar 5 dintre ele se simteam foarte rau.

Doua fete erau inca in transa, cu ochii larg deschisi, privind fix in gol. O eleva a ramas inconstienta chiar 4 ore.

Socat de ce s-a intamplat, directorul liceului, Daniel Leveille, l-a chemat de urgenta pe mentorul tanarului care practicase hipnotizarea.

Mentorul, Richard Whitbread, a reusit sa le faca pe fete sa-si revina si a explicat ce se intamplase: hipnotizarea nu este recomandata persoanelor sub 14 ani, pentru ca acestea sunt mult mai influentabile si pot asa apara efecte secundare.

Conducerea colegiului sustine ca nu a stiut aceste reguli si isi cere scuze pentru ca nu s-a documentat mai atent despre riscurile acestei practici, inainte de a organiza sedinta de hipnotizare colectiva.

Un articol vestimentar pe care femeile il poarta zilnic, interzis in scolile din Marea Britanie. De ce a fost luata aceasta masura drastica
 

Sursa: Globe and Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO