Mai bine cu riduri, decat cu un asa tratament. Ce leac pentru ten a descoperit un medic

Dată publicare: 04-11-2011 07:45
Dată actualizare: 07-10-2012 17:52


Ten

Cand e vorba de tratamente pentru ten, credeam ca le-am auzit pe toate: de la argila si gainat de privighetoare, pana la aur si praf de diamante.

Un american ne demonstreaza insa contrariul. Desi nu suna foarte atragator, el ne invita sa ne punem pe fete sange extras din cordonul ombilical.

Si-a testat ideea mai intai pe el insusi, apoi s-a apucat de treaba. Nu de alta, dar produsul trebuia sa fie prezentat intr-o forma atragatoare pentru clienti.

Mark Engelman, fost medic: "Toate acestea lucreaza impreuna, ca ingredientele dintr-o supa de pui. Natura a avut la dispozitie patru miliarde de ani, de la aparitia primului organism unicelular, ca sa se perfectioneze''.

Serul extras din sangele ombilical trezeste din amorteala celulele obosite si stimuleaza productia de colagen.

Mark Engelman, fost medic: "Ceea ce urmarim este sa refacem structura pielii, pentru ca atunci cand o hidratam, efectul sa dureze o perioada mai mare de timp. Pielea arata mai uniform si isi pastreaza stralucirea si tineretea''.

Pentru ca e vorba de unguente si geluri, produsele lui nu au nevoie de aprobarea Autoritatii Americane a Medicamentului. Insa Engelman le-a incercat pe el insusi si nu le-a lansat pe piata decat dupa ce le-a testat timp de patru ani.

Mark Engelman: ''Am remarcat o schimbare rapida, dupa cinci sau sapte zile. Stiu sigur ca functioneaza''.

Ideea lui a castigat rapid adepti, mai ales printre colegi. O anestezista i-a devenit directoare de vanzari si jura ca, aplicate de doua ori pe zi, cremele cu ser din sangele ombilical pot inlocui cu succes botoxul.

Kristin Saddler, fost medic anestezist: "Pielea se inmoaie si se ilumineaza in mod vizibil, capata o stralucire minunata''.

Trebuie spus insa ca aceste produse nu sunt ieftine, dat fiind ca nici materia prima nu se gaseste pe toate drumurile. Cea mai ieftina crema din gama costa 30 de dolari, iar cele mai scumpe ajung pana la 170.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO