Magar care a evadat de la o ferma, urmarit ore in sir de politisti. Localnicii au crezut ca e cautat un infractor periculos

Ultima actualizare: 04-04-2016 06:59

Autoritatile si locuitorii dintr-un cartier din Arizona au fost pusi pe jar de un magar. Animalul a umblat ore in sir pe strazi si prin curtile oamenilor, dar cu masinile de politie pe urme.

Dupa o interventie demna de prinderea unui infractor periculos, agentii au rasuflat usurati si l-au dus pe fugar la o ferma.

Eric se relaxa acasa in momentul in care locuinta a fost inconjurata de masini de politie, cu girofarurile in functiune. Oamenii legii i-au blocat intrarea in garaj, iar tanarul si iubita lui nu intelegeau ce se intampla. S-au gandit la ce este mai rau, dar, dupa cateva minute.

Eric: "Uitandu-ma pe geam si incercand sa aflu ce cauta politia aici, am vazut o lumina puternica in geam si apoi a aparut un barbat de la controlul animalelor care alerga cu o franghie in mana."

In scurt timp si-a dat seama ca politistii cautau un suspect care le-a cam dat batai de cap si i-a plimbat prin tot cartierul. Din fericire, nu era vorba despre un infractor periculos, ci despre un magar care nu se lasa prins.

Animalul s-a dovedit a fi iute de picioare, ba chiar si descurcaret. In speranta ca va scapa, a facut si slalom printre masinile de pe strada. In cele din urma, dupa zeci de minute, a fost incoltit.

Eric: "Ar fi fost mai plauzibil daca era un caine, dar un magar? Nu stiu sa existe vreo ferma prin apropiere."

Cand si-au dat seama ca nu au fost in primejdie, oamenii au inceput sa faca haz de necaz.

Eric: "Am ras toti si ne-am gandit cum il vor transporta in portbagajul masinii de politie sau ce vor face cu el."

Oamenii legii au apelat la ajutorul unei companii care se ocupa de transportul animalelor. Magarul fugar a fost inchis intr-o cusca si dus, in siguranta, la o ferma.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO