Machiajul a distrus-o. Dupa ce si-a tatuat sprancenele nu mai vrea sa iasa din casa. “Arat ca un clovn”

Sprancene

O femeie din Newcastle, Anglia, si-a tatuat sprancenele, din dorinta de a arata mai bine. Rezultatul nu numai ca a fost dezamagitor, dar a facut-o pe britanica sa nu vrea sa se mai priveasca in oglinda sau sa iasa din casa.

Marie Johnson, de 43 de ani, a primit un cadou de Ziua femeii, de la fiica sa de 18 ani, o sedinta de tatuare a sprancenelor. Femeia a fost incantata, gandindu-se ca, dupa interventie, va avea niste sprancene elegante, cu care sa se mandreasca.

Acum spune insa ca izbucneste in lacrimi de fiecare data cand se uita in oglinda si chiar ia in considerare sa dea in judecata salonul cosmetic unde a avut loc procedura, care a costat aproape 150 de euro.

Cel care i-a tatuat sprancenele femeii spune insa ca rezultatul final va fi diferit de ceea ce se vede acum. Conform acestuia, citat de Daily Mail, forma sprancenelor ar trebui sa se modifice pe masura ce zona se vindeca si ca Johnson face oricum “prea mult caz pentru nimic”.

Marie Johnson si-a dorit ca sprancenele sale sa fie mai mari, pentru ca initial le avea foarte subtiri, si s-a lasat convinsa de imaginile de pe site-ul de prezentare al salonului.

Citește și
Chinez
Tratament estetic natural si gratuit. Un chinez a incercat sa sarute o broasca testoasa si s-a trezit cu buza umflata. FOTO
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Fiica mea mi-a spus ca ar trebui sa imi fac un astfel de tatuaj de Ziua Femeii. Fotografiile prezentate online aratau excelent. Cand m-am uitat la ce a iesit am fost ingrozita. Nu era ceea ce am cerut”, spune clienta nemultumita.

Acum am sprancene foarte groase si arat ca un clovn. Sunt absolut devastata. In fotografie, sprancenele aratau mult mai subtiri si erau intr-o culoare naturala”, adauga femeia.

Un astfel de machiaj semi-permanent dureaza intre doi si sase ani. Imaginile cu britanica, inainte si dupa procedura, pot fi vazute aici.
 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
"Aveam gura cat o minge de fotbal. N-am putut sa-mi sarut sotul in ziua nuntii". Ce a patit o femeie dupa o operatia estetica

A vrut ca in ziua nuntii sa arate impecabil si s-a pregatit din timp pentru asta. Pe ultima suta de metri, Deborah, o femeie trecuta de 40 ani, a vrut si o interventie pentru marirea buzelor.

Tratament estetic natural si gratuit. Un chinez a incercat sa sarute o broasca testoasa si s-a trezit cu buza umflata. FOTO
Tratament estetic natural si gratuit. Un chinez a incercat sa sarute o broasca testoasa si s-a trezit cu buza umflata. FOTO

Un barbat din provincia chineza Fujian a avut parte de o experienta neplacuta, experienta insa de care multe femei ar fi incantate, mai ales ca ar insemna sa si ramana cu bani in portofel.

Are un trup de zeita, dar chipul ei iti da fiori. Cum arata adolescenta poreclita
Are un trup de zeita, dar chipul ei iti da fiori. Cum arata adolescenta poreclita "Iceberg"

Dupa avalansa de papusi Barbie modificate estetic, a venit randul celor care s-au nascut cu trasaturile caracteristice papusilor adorate de toate fetitele din lume.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.