"Ma uit in oglinda si iubesc ce vad". Cum arata femeia de la mijloc in jos. Galerie FOTO

Dată publicare: 13-06-2012 08:24
Dată actualizare: 29-08-2012 00:24


Vanity Wonder

O femeie care a cheltuit 15.000 de dolari pe operatii ilegale de marire a feselor si soldurilor a facut dezvaluiri incendiare despre piata neagra a operatiilor estetice si despre dependenta ei de silicon in cartea pe care a publicat-o.

Cu o sinceritate dezarmanta, Vanity Wonder, 30 de ani, mama a doi copii, a povestit cum a devenit dependenta de implanturile cu silicon pentru a-si mari posteriorul, pentru ca voia sa fie incantata de ce vede in oglinda.

Povestea cutremuratoare a unei mame din Anglia: "Silicoanele mi-au otravit bebelusul!"

In cartea ei, Shot Girls, Vanity a povestit cum s-a alaturat unei retele ilegale care realiza operatiile estetice, numai pentru a obtine implanturile cu silicon de care devenise obsedata.

Vanity a spus ca s-a decis sa scrie cartea pentru a-si spune povestea, dar si pentru ca a vrut sa clarifice conceptiile gresite despre aceasta lume secreta: “Multi oameni spun atat de multe minciuni despre femeile care se opereaza”. Cat despre motivul pentru care femeile apeleaza la piata neagra pentru proceduri cosmetice, riscand infectii si chiar moartea, ea a spus ca asta se intampla din cu totul alte motive, nu pentru ca ar incerca sa multumeasca un barbat, sau pentru ca sunt lovite de depresie.

Nu este ce crede lumea. Nu exista un motiv anume. Unele fete o fac pentru ca altele o fac. Sunt mult mai multe motive. Si nu pentru ca nu ar avea fese, ci pentru ca se uita in oglinda si nu le place ce vad. Si vor ca imaginea pe care ele o vad in oglinda sa se potriveasca cu cea pe care o au in minte despre ele”, a spus Vanity.

Operatia estetica de 10.000 dolari urma sa-i schimbe viata, dar nu a fost deloc asa. Vezi ce-a patit o mama din SUA

Ea a mai spus ca, intr-adevar, operatiile de marire a posteriorului sunt la moda.

Vanity povesteste in cartea ei ca a avut prima interventie in 2006 si ca a fost una riscanta, din cauza substantelor care erau utilizate atunci. Acum, insa, le considera a fi cat se poate de sigure.

Descriindu-si posteriorul de acum, Vanity a spus ca arata in felul acesta pentru ca a fost acoperit cu nenumarate straturi. Dar este multumita de el, iar oamenii sunt uimiti de felul in care arata… “Ma uit in oglinda si ma iubesc asa cum sunt”.

Din cauza implicarii ei in afacerea ilegala a operatiilor estetice, Vanity a fost la un pas de a ajunge in inchisoare. Acum, ea sfatuieste pe oricine vrea sa faca interventii sa apeleze la o clinica autorizata.

In galeria FOTO o vedeti de Vanity cum arata inainte de operatii si dupa acestea.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO