“Ma maritam peste doua luni, iar eu eram cat elefantul”. Cum a aratat femeia in ziua nuntii

Dată publicare: 02-04-2013 12:27
Dată actualizare: 05-04-2013 06:50


Jenny Reyes

In urma cu cativa ani, cand si-a intalnit viitorul sot, aceasta femeie era atat de fericita incat nu a mai tinut cont de lucruri la care era atenta inainte.

Pe langa alte lucruri marunte, Jenny Reyes, acum de 29 de ani, din Statele Unite, a inceput sa manance fara masura si fara sa-si dea seama a ajuns la 100 de kilograme.

Iubitul meu nu avea nimic impotriva. El ma placea si asa. Dar in ziua in care m-a cerut de sotie mi-am dat seama ca aveam sa fiu o mireasa oribila. Eram cat un elefant”, a povestit pentru The Huffington Post Jenny Reyes.

Disperata, femeia a incercat mai multe diete drastice, dar nimic nu a dat rezultate. “Eram disperata. Mai aveam doua luni pana la nunta si eram grasa. Am implorat-o pe sora mea sa faca ceva si sa ma ajute”, a spus femeia.

Sora a dus-o direct la un specialist care i-a facut o dieta personalizata, iar in paralele facea cateva ore de sport in fiecare zi.

Dieta era una sanatoasa, nu m-am infometat, dar faptul ca am facut multa miscare m-a ajutat sa slabesc mult intr-un timp scurt”, a spus Jenny.

In ziua nuntii ei, Jenny Reyes cantarea 54 de kilograme.

 

 

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO