"Ma dezgusta mancarea". Cum arata acum un adolescent emo, dupa 4 ani de culturism

Dată publicare: 13-01-2014 10:13
Dată actualizare: 16-01-2014 07:09


Emo

Un barbat anorexic, de 22 de ani, care cantarea mai putin de 40 de kilograme, si-a triplat greutatea, dupa ce s-a apucat de sport.

 Ollie Orchard, acum in varsta de 22 de ani, cantarea in urma cu patru ani doar 40 de kilograme si se lupta cu anorexia. La 18 ani, s-a apucat de sport, intrand pentru prima data intr-o sala de forta.

Dupa patru ani, viata lui Ollie s-a schimbat radical, acum fiind un culturist de succes, care a folosit cu succes sportul pentru a-si trata boala, informeaza Daily Mail.

Acum, Ollie cantareste 115 kilograme, are o cariera de succes in sport si consuma zilnic 5000 de calorii, pentru a-si mentine fizicul.

Vorbind despre pasiunea sa pentru sport, Oliie declarat:

"Mi-am taiat parul, mi-am scos piercing-urile si am inceput sa ridic greutati. A fost o decizie care mi-a salvat viata."

INTRA AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI CU OLLIE.

Lupta sa cu sindormul alimentar a inceput la 14 ani:

"Eram un pusti emo, cu parul lug si cu piercing-uri si avem de gand sa fiu cat se poate de slab. Era la moda sa nu mananci. E o chestie importanta, iti impune stilul de viata."

Chiar daca lesina adesea din cauza regimului alimentar, Orchard isi spunea ca totul este in regula, in ciuda pericolului foarte real.

"Ma dezgusta mancarea. Cand vedeam oameni mancand, ma intrebam cum pot sa faca asta."

A ajuns in sala de forta la sfatul unui medic si al unei foste iubite.. Acolo a intalnit un antrenor care l-a incurajat sa faca sport.

La inceput, de abia reusea sa ridice 5 kilograme, pentru ca era foarte mic, asa ca a inceput sa caute diete speciale in revistele pentru culturisti.

In primul an, Ollie a reusit sa se ingrase cu 60 de kilograme si a ajuns in finala concursului national de culturism.

"Tulburarile de alimentatie sunt o problema mai mare decat constientizeaza oamenii si nu pot decat sa le recomand sa gaseasca ceva care le aduce acelasi sentiment de control si satisfactie.

Eu am gasit culturismul, pentru ca trebuie sa ma concentrez la antrenamente si la regimul alimentar", a declarat Ollie Orchard.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO