"M-am simtit dezgustat si i-am spus sa se dea jos de pe mine". Aventura scandaloasa a unei femei

Dată publicare: 16-02-2012 09:31
Dată actualizare: 03-11-2012 15:11


sex

Un adolescent de 14 ani a spus ca s-a simtit “bolnav si dezgustat” dupa ce el si un prieten de-al lui au facut sex cu o femeie de 42 de ani, fiind “recompensati” astfel pentru ca i-au vandalizat masina unei rivale in dragoste.

Baiatul a spus ca femeia, Davina Trevi, l-a dus in dormitorul ei, i-a dat pantalonii jos si a inceput sa faca sex cu el.

Numai ca dupa cinci minute baiatul s-a oprit si a sarit din pat, pentru ca era dezgustat de ceea ce i se intampla: “Mi-a dat pantalonii jos si a inceput sa faca sex cu mine. La inceput mi-a placut, dar dupa aceea m-am gandit ca totusi este o femeie de 40 de ani si este dezgustator, asa ca i-am zis sa se dea jos de pe mine. M-am simtit jenat dupa aceea”.

Dupa ce el a parasit dormitorul, prietenul lui de 13 ani a intrat, pentru a-si primi “recompensa”. “Auzeam sunetele pe care le scotea ea in dormitor si am iesit afara, pentru ca mi-a venit sa rad. Prietenul meu cred ca a stat mai mult de cinci minute cu ea”, a povestit primul baiat.

Cand e momentul sa discuti despre sex cu micutul tau. Ce trebuie sa stie despre acest subiect

Toata povestea a ajus in atentia politiei, dupa ce proprietara masinii vandalizate a facut reclamatie.

Baietii au povestit ca dupa ce au distrus masina, au luat o placa de inmatriculare si s-au dus acasa la Davina Trevi pentru a dovedi ca si-au indeplinit misiunea.

Baietii au fost acuzati de distrugere, dar in momentul in care politistii au auzit toata povestea, au pus-o sub acuzare si pe femeie, pentru intretinere de relatii sexuale cu minori.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO