Lupta contracronometru a unei femei pentru viitorul sot. Are mai putin de 60 de zile sa il scape de o boala cumplita

Dată publicare: 05-05-2014 17:41
Dată actualizare: 08-05-2014 06:48


cuplu

Kate Robertson (31 de ani) si Mike Brandon (29 de ani) sunt doi tineri ce urmeaza sa se casatoreasca. Planurile de nunta le-au fost date insa peste cap de o veste trista: Mike sufera de leucemie si are nevoie de un donator de celule stem.

Mike Brandon a fost diagnosticat cu leucemie in luna martie a acestui an. Barbatul a inceput deja tratamentul de chimioterapie, dar in iulie va avea nevoie de un transplant de celule stem.

Logodnica sa, Kate Robertson, face in aceste zile un apel disperat catre toti cei care se pot inscrie in registrul donatorilor si sa il ajute astfel pe Mike.

Familia si prietenii nostri din Londra si Bristol si-au unit fortele. Cel putin 20 dintre ei s-au inscris imediat in registrul donatorilor si oricare poate fi compatibil pentru cineva aflat in situatia lui Mike", spune Kate.

In martie, Mike a inceput sa sufere de transpiratii in timpul noptii si de o stare de oboseala accentuata. Barbatul, specialist in fizioterapie, a fost diagnosticat cu leucemie in stadiu avansat.

Am fost complet socata cand mi-a spus vestea. A fost cea mai proasta zi din viata mea”, spune Kate, citata de Daily Mail.

Cei doi s-au cunoscut in 2009, dupa ce Kate trecuse prin niste momente foarte grele, dupa ce tatal si bunicii ei murisera la scurt timp unul dupa celalalt. Tanara spune ca Mike a ajutat-o sa depaseasca acele clipe si ca acum este hotarata sa il ajute la randul ei.

Registrul donatorilor de celule stem din Marea Britanie poate fi accesat pe www.anthonynolan.org.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO