Lumea o trateaza cu cruzime din cauza felului in care arata. Ce se ascunde in spatele machiajului pe care il poarta zilnic

Ultima actualizare: 06-04-2014 07:01
machiaj

Cheri Lindsay, care aste antrenoarea unei echipe de volei de liceu si este foarte activa pe retelele de socializare, are vitiligo, o afectiune care cauzeaza depigmentarea pielii.

Cheri Lindsay spune ca utilizeaza produse cosmetice pentru a-i determina pe oameni sa o vada asa cum este ca persoana, nu sa o judece prin prisma afectiunii pe care o are.

Cassandra Bankson are acnee severa inca de cand era in clasa a III-a. Spune ca inca de atunci a fost tratata cu cruzime de cei din jur si ca acum foloseste machiajul pentru a-si acoperi tenul. Dorinta ei este aceea de a arata lumii ce fel de om este si nu mai vrea sa fie tratata dupa felul in care arata tenul ei.

Cele doua tinere au fost de acord sa fie filmate in timp ce renuntau la machiaj in cadrul unei campanii a firmei de cosmetice Dermablend - "Camo Confessions". Firma face cate o donatie pentru fiecare confesiune facuta.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO