"Feeling: lovita de o masina". Gestul facut de o tanara din China, la scurt timp dupa ce a suferit un accident in trafic.FOTO

21-05-2016 13:16

femeie cu telefonul in mana

Lovita si trantita de pe scuter de o masina, o tanara s-a asigurat in primul rand ca isi actualizeaza profilul pe retelele de socializare.

Oamenii care circulau cu masinile pe o sosea din Jiangyou City (provincia Sichuan) au asistat miercuri la aceasta scena suprarealista, scrie 20minutes.ch.

Aflata la pamant, in timp ce trecatorii si politistii se grabeau sa vada cum se simte, tanara si-a scos smartphone-ul nu pentru a-si suna apropiatii, ci pentru a impartasi incidentul. Fotografii facute la locul accidentului arata victima aflata pe carosabil, cu ochii pe telefon, in timp ce sirul de masini creste. Site-ul People's Daily Online scrie ca tanara trantita de pe scuter era conectata la WeChat, retea de socializare foarte populara in China, relateaza Agerpres.

"Trecatorii erau ingrijorati, insa femeia a scos smartphone-ul si a continuat sa comunice cu prietenii pe reteaua de socializare fara sa ii pese de propria siguranta sau de impactul asupra traficului", afirma site-ul.

Deloc surprinsi de atitudinea tinerei, internautii chinezi au reactionat cu ironie, scrie Daily Mail. "Orice s-ar intampla, primul lucru care trebuie facut este actualizarea mediei de socializare", afirma unul dintre ei.
 

Sursa: Agerpres