Lovita de iubit, a sunat la politie. Ce au putut sa spuna oamenii legii despre ea este revoltator: "M-am simtit umilita"

Dată publicare: 27-10-2015 10:59
Dată actualizare: 30-10-2015 07:00


Politia britanica

Doi politisti din Marea Britanie sunt cercetati, dupa ce au jignit o tanara care sunase la urgente pentru a reclama faptul ca prietenul ei fusese agresiv fizic cu ea.

Cei doi politisti au recunoscut injuriile aduse, insa au spus ca era o discutie intre ei si ca au uitat sa inchida telefonul.

Politistii l-au arestat pe iubitul fetei, iar mai tarziu au sunat-o pentru a o chema la sectie sa depuna plangerea. A intrat mesageria vocala si acestia nu si-au dat seama ca discutia dintre ei e inregistrata. Au numit-o pe tanara, in dialogul lor, ca fiind o femeie  usoara si ca merita batuta.

Tanara a auzit mesajul si s-a dus direct la politie. Acolo, fata a depus plangere nu doar impotriva iubitului, ci si impotriva celor doi oameni ai legii.

"Ei trebuiau sa fie aparatorii mei, nu sa faca astfel de comentarii. Am avut un soc cand am ascultat discutia. Mi-am pierdut toata increderea in politie, a fost ca si cum era din nou agresata. M-am simtit umilita", a marturisit fata.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO