Logodnicul i-a spus ca nu poate sa se casatoreasca pentru ca nu e pregatit. Ce a facut barbatul dupa 3 luni de la despartire

Dată publicare: 23-10-2015 12:23
Dată actualizare: 26-10-2015 07:29


Stacey Becker

La 29 de ani, Stacey Becker din New York credea ca are tot ce o femeie poate sa isi doresca. Era o avocata de succes, iar in vacanta din Caraibe, iubitul o ceruse de sotie.

Stacey, acum in varsta de 38 de ani, a decis sa isi povesteasca experienta traita intr-o carte, dar si pe blogul personal. Femeia facuse toate pregatirile de nunta, trimisese invitatiile, isi luase rochia de mireasa de 3.500 de dolari si era o femeie incredibil de fericita.

Cu cateva saptamani inainte de marele eveniment, logodnicul ei i-a spus ca nu poate sa se casatoreasca pentru ca e confuz si nu e pregatat pentru o casnicie.

"Am simtit o durere incredibila. Imi era atat de rusine sa spun familiei si prietenilor. Parintii m-au ajutat foarte mult, s-au ocupat de anularea invitatiilor", a povestit Stacey.

Barbatul i-a spus ca o iubeste si ca o roaga sa aiba rabdare cu el. Cei doi au continuat relatia cateva luni. In acea perioada, el a trebuit sa stea in California, fiind trimis acolo de compania pentru care lucra.

"Au fost cele mai triste luni din viata mea. Am decis intr-un final sa ne despartim. Dupa trei luni, m-a sunat si mi-a zis ca se insoara cu o femeie pe care abia ce o cunoscuse. Am simtit aceeasi durere ca in ziua in care am anulat nunta", a continuat Stacey.

"Atunci nu am realizat ca a fost cel mai bun lucru pentru mine. Faptul ca am fost parasita la altar mi-a adus adevarata fericire. Am inteles asta peste cativa ani, cand m-am revazut cu un vechi prieten din liceu. Azi, el este sotul meu, suntem casatoriti de 5 ani si avem o fetita de opt luni. Niciodata nu am fost mai fericita ca acum", mai povesteste Stacey.

In ceea ce il priveste pe fostul logodnic, barbatul a divortat de femeia cu care se casatorise dupa numai 6 luni de mariaj. De atunci, Stacey nu mai stie nimic despre el.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO