Locuitorii unui oras din Columbia sunt convinsi ca Iisus Hristos a aparut deasupra unei zone distruse de alunecari de teren

Ultima actualizare: 30-04-2017 07:07
Columbia

Imaginile incredibile ale unei aparitii pe care localnicii o asociaza cu Iisus Hristos au aparut online saptamana aceasta.

Evenimentul a avut loc in Columbia deasupra unui oras ravasit de alunecari de teren.Multimea s-a adunat sa filmeze razele ce strapungeau norii deasupra orasului Manizales in partea de centru-nord a Columbiei, regiune unde 17 persoane si-au pierdut viata in urma alunecarilor de teren provocate de ploile abundente din ultima luna, conform Daily Mail

Rarul fenomen a fost filmat de pe un munte din apropiere si a adus confort oamenilor ce si-au pierdut locuintele si pe cei drag in urma dezastrului natural.

Videoclipul a ceea ce oamenii descriu ca fiind o aparitie divina a fost filmat de o femeie, pe nume Maya de Yesus, si este considerat a fi dovada aparitiei lui Iisus din Nazaret.
Aceasta scrie: "Iisus Hristos a vizitat orasul Columbian, a calmat cerul si a fost ascultat."

Alunecarile de teren au ucis 17 persoane si alte 7 sunt date disparute in cateva parti ale orasului Manizales.

Dezastrul natural este al doilea ca gravitate dupa
ce un incident similar a avut loc in Mocoa, Putumaya, tot in acesta luna cand 320 de persoane au murit si mii de oameni au ramas in strada.

Ploile au afectat zeci de zone provinciale unde casele improvizate construite pe versantii Anzilor sunt expuse avalanselor si inundatiilor.

"Ajutam la gasirea disparutilor si din pacate numarul acestora va creste," spune presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, legat de orasul Manizales.

Crucea Rosie, apararea civila, pompierii si fortele armate au fost mobilizate la fata locului pentru a cauta persoanele disparute in noroi si daramaturi.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO