Cerseste zilnic pe strazi, insa noaptea se transforma intr-un "Don Juan". Un american sustine ca a gasit reteta succesului

Ultima actualizare: 19-09-2014 00:05
cersetor

Cine credea ca un om al strazii nu are nicio sansa sa isi dea intalniri pe banda se insela amarnic. Un American demonteaza acest mit si isi prezinta si “reteta sucesului”.

Joe, in varsta de 26 de ani, din Boston, SUA, isi petrece timpul cersind in cartierul Manhattan, din New York, facand pana la 150 de dolari pe zi. Insa noptile arata cu totul diferit pentru el. Si asta pentru ca are foarte mare grija de aspectul sau, scrie Elite Daily.

La prima vedere, nu ai zice ca Joe traieste pe strazi. Modul in care arata, in care se imbraca si in care vorbeste nu il tradeaza absolut deloc. De altfel, aceasta este singura grija a barbatului. Sa treaca dret un tanar obisnuit. In opinia lui, modul in care arata reprezinta cheia supravietuirii.

Din veniturile pe care le incaseaza zilnic, Joe cheltuieste o mare parte pe haine si produse de ingrijire personala. Restul de bani se duc pe bauturi alcoolice si droguri, recunoaste barbatul.

Aventurile nocturne sunt singurele sanse ale lui Joe sa aiba un acoperis deasupra capului pe timp de noapte. Ajuns la locuintele acestora, Joe profita de ocazie pentru a imbina utilul cu placutul. De trei sau patru ori pe saptamana, in urma intalnirilor pe care le are, tanarul are ocazia sa isi faca dus si sa petreaca timp departe de strazi.

O echipa de jurnalisti de la Elite Daily a petrecut o saptamana intreaga in compania lui Joe, observand astfel modul in care actioneaza, greutatile cu care se confrunta dar si momentele de succes.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 22 Octombrie 2021

48:23
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!