Legatura neasteptata dintre aceste doua fetite complet diferite. Ce au in comun

Ultima actualizare: 11-10-2012 04:55
gemene

Una este neagra, cu ochi negri si mari, iar cealalta este blonda, cu ochi albastri si pielea alba ca laptele. In ciuda acestor diferente, intre cele doua fetite exista o legatura puternica, greu de intuit.

Pare incredibil, dar aceste doua fetite, Kian si Remee, sunt surori gemene, nascute la un minut distanta. Si au doar o trasatura comuna: zambetul fermecator.

Aceste gemene s-au nascut gratie unei combinatii extrem de rare intre genele parintilor. Tatal, Remi Horder, este de culoare, iar mama, Kylee Hodgson, este alba. Insa amandoi sunt nascuti din cupluri mixte, cu mame albe si tati negri. Rezultatul acestor combinatii complicate este uimitor: doua fetite de rase diferite.

Fetitele din Marea Britanie au acum sase ani, stiu ca sunt surori gemene, dar nu s-au intrebat niciodata de ce sunt atat de diferite.

Mama gemenelor spune ca au caractere total diferite, dar se iubesc foarte mult si se joaca mult impreuna.

Kian si Remee au inceput sa vorbeasca si sa mearga in perioade diferite, dar pentru amandoua primul cuvant a fost "suc". Fetitele au cercuri diferite de prieteni si sunt in clase diferite la scoala.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO