Lectia pe care o mama i-a dat fiului ei cu ajutorul politiei. Baiatul a inceput sa planga cand a fost arestat

Dată publicare: 05-05-2015 15:49
Dată actualizare: 08-05-2015 01:23


Chiquita Hill - Oddity

Chiquita Hill, o femeie in varsta de 33 de ani, din statul american Georgia, s-a saturat de comportamentul fiului ei, Sean, in varsta de zece ani, asa ca i-a pregatit o surpriza neplacuta.

Femeia a ajuns la exasperare cand a aflat de la profesori ca Sean este obraznic, arata lipsa de respect, nu este atent la ore si nu-si face temele, potrivit Oddity Central.

Speriata ca Sean ar putea avea acelasi comportament si ca adult si ca va ajunge dupa gratii, Chiquita a colaborat cu politia locala pentru a-i da o lectie importanta baiatului.

"Stiam ca trebuie sa fac ceva sa il sperii. Ma gandeam cum sa-l pedepsesc, cand mi-a venit ideea de a suna la politie", a spus femeia.

Politistii au fost de acord sa o ajuta si s-au prezentat la locuinta ei, punandu-l pe Sean in catuse. Baiatul a izbucnit in lacrimi cand a vazut ce se petrece.

Sean a petrecut apoi cinci minute in masina politistilor, pana cand a fost eliberat si a fugit in bratele mamei sale. "A venit la mine si a inceput sa spuna ca-i pare rau", a povestit Chiquita.

Insa, nu toata lumea a fost de acord cu gestul femeii. Un oficial al politiei a spus ca ofiterii nu au avut parte de aprobare pentru a-l "aresta" pe copil.

Sursa: odditycentral.com


VIDEO PROTVPLUS.RO