La prima vedere, nimeni nu intelege despre ce este vorba. Cum arata masina construita de un mecanic in garajul sau. VIDEO

08-11-2014 21:09


motor de masina, service

Nu de putine ori i-au ajuns in service-ul auto masini care se rasturnasera.

Fiarele contorsionate, insa, l-au inspirat pe acest mecanic din Statele Unite ale Americii, care a investit timp si bani in conctructia unei masini care atrage toate privirile pe sosea, scrie Huffington Post.

Sase luni de munca asidua si mai bine de 6.000 de dolari i-au trebuit lui Rick Sullivan sa isi duca la indeplinire visul: “masina cu susul in jos”. Barbatul, pasionat de mecanica, a modificat un camion astfel incat sa para ca este rasturnat pe sosea.

Insa pentru acest lucru a fost nevoie de doua autoturisme: un Ford Ranger, din 1991 si un F-150, din 1995.

“Am inceput proiectul cu un Ford F150, dupa care am cumparat piesele de care aveam nevoie din diferite parti. Nu a existat un prototip. Am inceput sa imi adun componentele necesare si le-am pus cap la cap. Totul a fost in imaginatia mea si chiar daca am mai facut modificari pe alocuri, totul a iesit asa cum mi-am inchipuit”, a povestit Rick Sullivan pentru Barcroft TV.

Nu de putine ori i s-a intamplat ca oamenii sa fie uimiti atunci cand observa o masina care, aparent, este rasturnata, circuland cu ei in trafic. Dar atentia atrasa asupra masinii i-a dat si emotii de cateva ori. Spre exemplu, povesteste barbatul, o simpla plimbare in DeQuoin, din statul american Ilinois, s-a transformat intr-o adevarata urmarire, dupa ce un echipaj de politie i-a luat urma.

“Dar la scurt timp, politistii au inceput sa dea telefoane si sa faca poze la masina si totul s-a terminat cu bine”, a explicat mecanicul.

Nici ceilalti participanti la trafic nu sunt mai putin surprinsi sa vada ce se afla langa ei pe sosea.

“Oamenii sunt fascinati. Este acel sentiment pe care il ai de a nu intelege despre ce este vorba la o prima vedere, dar care se transforma in dorinta de a vrea sa privesti indelung masina, atunci cand realizezi cum arata”, a adaugat Rick Sullivan.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO