La doar cinci ani, un baietel din Marea Britanie i-a spus mamei sale ca vrea sa moara. E cumplit prin ce chinuri trece

Dată publicare: 13-07-2015 17:28
Dată actualizare: 16-07-2015 06:49


Morgan Bishop

Un baietel din Marea Britanie se lupta de la varsta de 4 luni cu o eczema care ii acopera aproape tot trupul si care ii cauzeaza dureri atat de mari incat a ajuns sa-i spuna mamei sale ca prefera sa moare decat sa mai sufere.

Morgan Bishop are acum cinci ani, dar, spre deosebire de alti copii de varsta lui, fiecare zi este pentru el un adevarat chin. Boala de piele cu care s-a nascut s-a agravat atat de rau incat micutul nu mai poate nici sa mearga fara sa simta o durere cumplita, scrie Daily Mirror.

"Cand se inrautateste eczema, pielea lui arata ca si cand ar fi fost arsa cu acid. In ziua in care a implinit cinci ani mi-a spus ca prefera sa moara decat sa mai indure chinurile astea. Mi s-a rupt inima sa-mi aud copilul spunand asta", a marturisit mama lui.

Parintii micutului sunt disperati si au ajuns la capatul puterilor. Au incercat fiecare tratament, fara succes insa.

"Am ajuns sa nu mai avem o viata. Iarna este un adevarat iad pentru el, din cauza diferentelor de temperatura de afara si din casa. Nici vara nu prea iesim din casa pentru ca razele soarelui ii agraveaza eczema", spune mama baietelului.

 

Something no parent would ever wish to hear.

Posted by The Mirror on Monday, 13 July 2015

Morgan merge la scoala doar cateva ore pe zi. Din cauza eczemei sale, nu poate tine stiloul in mana prea mult inainte ca pielea sa se irite. Noaptea, nu poate sa doarma din cauza durerii si adoarme de obicei abia spre dimineata, epuizat. Pe langa boala care il chinuie, Morgan se mai lupta si cu astmul si sindromul nefrotic, din cauza medicamentelor pe care le ia pentru ameliorarea eczemei.

Pe langa asta, este alergic la oua, nuci, lactate, cartofi, soia si orez, ceea ce inseamna ca dieta sa reprezinta o preocupare zilnica pentru parintii lui.

Singura sansa a micutului este sa ajunga la un centru de tratament din Franta, unde hidroterapia i-ar putea imbunatati pielea. Parintii lui au pus pe picioare o campanie de donatii si au strans peste 3.000 de euro intr-o luna, bani cu care spera sa-l scape pe Morgan de dureri.

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO