"La ce se gandeste iubitul tau atunci cand faceti sex?" Studiul care vine cu mult asteptatul raspuns

Dată publicare: 09-08-2013 20:47
Dată actualizare: 12-08-2013 06:52


sex

Un studiu realizat de revista Cosmopolitan, editia britanica, le-a pus pe femei pe ganduri. Daca multe dintre ele credeau ca partenerul se gandeste doar la iubita lui atunci cand face sex, s-au inselat amarnic.

Se pare ca in momentele intime barbatilor le trec multe prin minte.

Multi dintre ei isi imagineaza cum ar fi daca langa ei si iubita ar mai aparea si o a treia femeie, sau cum ar fi sa faca sex cu o prietena buna a iubitei sau cu o colega de la birou.

Potrivit studiului realizat de specialistii revistei Cosmopolitan, 50% dintre barbatii logoditi se gandesc in momentele intime si la partide de sex cu o amica, in timp ce 18% dintre cei casatoriti au fantezii cu colege de la locul de munca.

32% dintre cei care au acceptat sa participe la studiu au marturisit ca se gandesc, atunci cand fac sex cu iubita, cum ar fi o partida si cu cea mai buna prietena a ei. Alti 32% spun ca le trece prin cap fosta iubita.

Sexul in trei pare sa fie una dintre fanteziile cel mai des intalnite in randul domnilor. Peste jumatate dintre cei 732 de barbati care au participat la studiu au recunoscut ca sunt interesati de ideea de-a mai aduce o a doua femeie in dormitor.

Sursa: Daily Mail

Tags: sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO