"La 26 de ani arata ca o femeie de 80 de ani" Cum s-a transformat dupa ce a slabit 70 de kg

Dată publicare: 28-05-2013 16:44
Dată actualizare: 31-05-2013 00:44


fata

O tanara din Marea Britanie a fost supusa unei operatii de 5 ore pentru a scapa de pielea in exces dupa ce a slabit 70 de kilograme.

La 26 de ani, Hannah cantarea aproape 140 de kilograme, insa dupa o operatie gastrica tanara din Essex, Marea Britanie a ramas cu ceea ce arata a fi corpul unei femei de 80 de ani, relateaza dailymail.co.uk

In cateva luni, dupa operatie, femeia a pierdut aproape jumatate din kilogramele pe care le avea - 70. Excesul de piele care ii atarna a ingrozit-o atat de mult incat tanara nu se mai putea uita in oglinda.

"Aratam ca o bunicuta. Nu ma puteam privi in oglinda" a povestit tanara care a apelat din nou la doctori. Hannah a suferit o a doua operatie, ce a durat 5 ore, pentru ca excesul de piele sa-i fie indepartat.

Englezoaica a fost atat de afectata de faptul ca era obeza incat s-a izolat total si nu-si mai dorea sa iasa din casa. "Mi-era rusine sa ies din casa si sa ma vada in acel hal familia si pietenii."

Pentru "transformarea" sa tanara a apelat la un reality show - Last Chance Salon TV iar operatiile sale au fost monitorizate in cadrul emisiunii.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO