La 22 de ani, inima si plamanii sunt ca la o persoana de 80 de ani. Vestea cutremuratoare pe care a primit-o tanara

Ultima actualizare: 26-09-2015 07:04
Sonny Lang

O tanara si-a facut o lista cu ultimele dorinte, dupa ce medicii i-au dat vestea devastatoare ca este pe moarte.

Sonny Lang, din Tadcaster, North Yorkshire, Marea Britanie, sufera de fibroza chistica si i s-a spus ca inima si plamanii ei sunt ca la o persoana de 80 de ani. Anul trecut, plamanii ei au cedat, dar i s-a spus ca nu poate face transplant de plamani sau de inima, pentru ca trupul ei este prea slabit si ar muri pe masa de operatie, potrivit Daily Mail.

Sonny a facut transplant de organe la varsta de 4 ani, dupa ce a facut un infarct, iar plamanii ei au cedat, fiind cea mai tanara pacienta cu fibroza chistica ce a trecut printr-o astfel de procedura.

Pentru ea este, oricum, un miracol ca a ajuns la varsta de 22 de ani, intrucat medicii cei mai optimisti i-au dat 14 ani de viata.

Anul trecut, dupa o vacanta petrecuta in Creta, Sonny a facut pneumonie, iar starea ei de sanatate s-a deteriorat dramatic. Medicii i-au spus ca nu se mai poate face nimic pentru ea, ca este pe moarte, dar nu stiu exact cat anume va mai trai.

Prietenii ei au declansat o campanie de strangere de fonduri, pentru ca Sonny sa-si poata indeplini ultimele dorinte, intre acestea numarandu-se o calatori la Disney World, in Florida, o plimbare cu balonul cu aer cald sau o sesiune de machiaj la un profesionist.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO