La 20 de ani, poate sa ridice 215 kilograme, iar toti prietenii ii spun "Barbie cu muschi". Cum arata Julia de la gat in jos

Ultima actualizare: 18-10-2016 07:08
Julia Vins

Julia Vins, o rusoaica de 20 de ani, este poreclita "Barbie cu muschi"si o sa va dati seama de ce anume in momentul in care priviti fotografiile ei.

Tanara are un chip angelic, cu ochi mari si verzi si gura mica, cu buze pline, incadrat de un par lung si blond, dar trupul ei este foarte musculos, Julia practicand culturismul.

Julia Vins a inceput sa mearga la sala de forta la varsta de 15 ani, iar acum poate ridica pana la 215 de kilograme. Este o vedeta si pe Instagram, nu doar in salile de sport, fiind urmarita de peste 325.000 de fani.

Tanara detine deja trei recorduri mondiale la ridicari de greutati si spune ca vrea sa acumuleze in continuare masa musculara, atat cat ii va permite corpul. "Oamenii ma stiu drept Barbie musculoasa. Imi place aceasta comparatie, este draguta. Am acesti ochi mari si verzi, imi place sa ma machiez, dar in acelasi timp sunt puternica. Pot sa ridic 215 de kilograme la antrenamente si vreau sa devin cat mai mare posibil", marturiseste Julia.

 

Bench press day ???? #musclebarbie #powerlifting #primevallabs #bodybuilding

A photo posted by Julia Vins | Юлия Винс (@julia_vins) on

 

Always go with your passions. Never ask yourself if it's realistic or not. #MuscleBarbie #powerlifting #bodybuilding

A photo posted by Julia Vins | Юлия Винс (@julia_vins) on

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO