La 15 ani cantarea doar 25 de kilograme pentru ca manca un mar pe zi. Cum arata acum tanara care a fost la un pas de moarte

Dată publicare: 29-04-2015 21:08
Dată actualizare: 02-05-2015 07:05


anorexica

O tanara dornica sa slabeasca mult intr-un timp scurt a ajuns sa se infometeze pana a ajuns la greutatea de 25 de kilograme si s-a luptat cu anorexia timp de doi ani.

Megan Armer (22 de ani) ajunsese sa manance doar un mar pe zi pentru a slabi si a abuzat de laxative, fapt ce i-a provocat in timp probleme mari cu colonul, iar medicii au intervenit de urgenta pentru a-i salva viata, relateaza The Mirror.

Problemele tinerei au inceput la varsta de 12 ani, iar pana la 15 ani greutatea ei scazuse dramatic la 25 de kilograme. Totul a luat o intorsatura fericita atunci cand a fost dusa la un spital de psihiatrie pentru ca medicii sa o ajute in lupta cu boala. In timp, greutatea ei a ajuns la un nivel normal, iar tanara chiar a reusit sa semneze un contract cu o agentie de modele.

"In scoala primara, copiii imi spuneau ca sunt grasa. Nu aveam foarte multe kilograme, dar unii copii pot fi foarte cruzi. Traiam cu un mar pe zi, iar daca imi venea foame desfaceam o cutie de suc sau o guma de mestecat", a marturisit Megan.

Din cauza problemelor de alimentatie, Megan a ramas insa cu sani inegali, unul fiind cu doua marimi mai mari. Pentru a-si mari increderea in sine, ea a apelat la o marire de bust, iar acum spune ca este fericita.

"Cand eram anorexica totul trebuia sa fie mic. Gandul de a face o operatie pentru a mari ceva la corpul meu mi-ar fi creat repulsie. Colaborarea cu agentia de modele mi-a dat o mare incredere in mine", a marturisit Megan.

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO