John Travolta, acuzat ca a hartuit sexual un masor. Acesta ii cere daune de 2 milioane de dolari

Dată publicare: 08-05-2012 11:52
Dată actualizare: 02-06-2012 02:10


Zvonurile despre sexualitatea lui John Travolta dateaza de mult timp, insa acum actorul american are de-a face cu acuzatii foarte serioase. Un masor a facut plangere impotriva sa pentru hartuire sexuala.

 

Conform site-ului TMZ, barbatul ii cere daune starului din “Pulp Fiction” in valoare de 2 milioane de dolari, dupa ce in timpul unei intalniri John Travolta l-ar fi dezbracat si ar fi inceput sa il atinga in zonele intime.

Masorul, care a preferat sa ramana anonim, a mai declarat ca Travolta i-ar fi marturisit ca “a ajuns unde este acum datorita unor favoruri sexuale pe care le-a facut pe vremea cand juca in serialul “Welcome Back, Kotter” si ca “Hollywood-ul este controlat de evrei homosexuali care asteapta favoruri in schimbul activitatii sexuale”.

Aparatorii actorului american au facut declaratii publicatiei E! Online, in care sustin ca relatarile masorului sunt “pura fictiune”. Acestia mai precizeaza ca “niciuna din acuzele care i se aduc clientului lor nu este adevarata” si ca ii vor da in judecata atat pe reclamant cat si pe avocatul acestuia.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO