Iubita unui milionar rus: "Eram ca un zombie din filmele horror". Cum arata tanara dupa bataia crunta primita de la partener

Dată publicare: 21-03-2014 17:48
Dată actualizare: 24-03-2014 06:32


Alexandra Sereda

Un milionar rus de 33 de ani este cautat de politie dupa ce si-a desfigurat iubita, modelul Alexandra Sereda, in bataie.

Pavel Ushanov, directorul general al companiei de telecomunicatii Devino Telecom, avea o relatie cu modelul Alexandra Sereda de mai bine de doi ani, cand aceasta i-a spus ca vrea sa puna punct relatiei, informeaza Daily Mail.

Ushanov a fost atat de infuriat de decizia tinerei de 27 de ani, incat a lovit-o cu pumnii si cu picioarele, timp de 10 minute.

De pe patul de spital, Alexandra a povestit pentru presa rusa: "La 7 dimineata, cand plecam spre munca, am auzit soneria, apoi i-am auzit vocea.

Mi-am dat seama ca era nervos si nu am vrut sa deschid usa, dar nu avea de gand sa plece. I-am deschis si a intrat in casa si m-a lovit cu pumnii in cap."

Ea a marturisit ca, atunci cand i-a strigat ca o sa o omoare, Ushanov i-a raspuns: "Dumnezeule, asta imi doresc".

Tanara a scapat dupa ce a reusit sa deschida usa si sa fuga. Echipajul unei ambulante a dus-o la spital, unde i-au fost tratate ranile.

"Cand ma uit la pozele mele de dupa atac, am impresia ca aratam ca un zombie din filmele horror", a povestit Alexandra.

Politia a emis un mandat de arestare pe numele lui Pavel Ushanov, insa acesta nu a fost capturat.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO