Iubita soldatului american, eliberat dupa 5 ani in care a fost prizonier in Afganistan, si-a refacut viata cu un alt barbat

Dată publicare: 01-06-2014 12:51
Dată actualizare: 04-06-2014 06:57


iubita

Iubita soldatului american, eliberat dupa 5 ani in care a fost prizonier in Afganistan, este in agonie, relateaza Daily Mail

Monica Lee avea 19 ani atunci cand iubitul ei, sergentul Bowe Bergdahl a fost rapit de talibani si tinut prizonier in Afganistan. Barbatul i-ar fi spus tinerei in timp ce era in Afganistan sa nu-l astepte.

Cat iubitul ei a fost prizonierul talibanilor, tanara s-a indragostit de un alt barbat. Potrivit apropiatilor, Monica se simte vinovata ca si-a continuat viata si nu l-a asteptat pe Bowe.

Sergentul Bowe Bergdahl, captiv de aproape cinci ani in Afganistan a fost eliberat in schimbul a cinci detinuti de la Guantanamo, a anuntat sambata presedintele Barack Obama.

Oficiali americani au apreciat ca starea de sanatate a lui Bergdahl este "buna", iar sergentul beneficiaza de ingrijiri medicale la baza aeriana Bagram, un complex militar situat la nord de Kabul.

Sergentul Bergdahl "este intr-o stare buna, fiind capabil sa mearga singur, fara vreun ajutor", au declarat oficiali amenicani din domeniul Apararii, sub protectia anonimatului, adaugand ca Bergdahl urmeaza sa fie tranferat la spitalul militar american din Landstuhl, in Germania.

 

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO