Iubita refuza sa se casatoreasca cu el din cauza tatuajelor de pe corp. Cum arata tanarul de 31 de ani fara tricou. FOTO

Ultima actualizare: 30-05-2015 06:53
Tom

Multi oameni fac in tineretea lor lucruri pe care mai tarziu le regreta, dar pentru un tanar din Marea Britanie acea perioada din viata a lasat urme jenante si permanente.

Tom, acum in varsta de 31 de ani, si-a facut primul tatuaj la varsta de 16 ani, iar acum recunoaste ca ideea pe care a avut-o atunci nu a fost foarte buna. Si-a desenat un buldog in interiorul steagului britanic, alaturi de sloganul "Pure British", relateaza Daily Mail. Ulterior a adaugat doua sageti care indica zona intima.

De-a lungul timpului, Tom si-a mai facut cateva desene, cu care se jeneaza la fel de mult acum, doua dintre ele fiind numele a doua foste iubite, unul din prenume fiind scris cu caractere chinezesti.

Tanarul spune ca niciunul din desene nu e "o opera de arta" si in foarte multe imprejurari a fost jenat sa ramana fara tricou pe el, insa acum situatia a devenit oarecum presanta.... A intalnit-o pe Jennifer, de care s-a indragostit nebuneste si cu care s-a logodit, insa tanara refuza sa se casatoreasca cu el pana in ziua in care de pe corp ii vor disparea toate tatuajele.

"Prima data cand i-am vazut buldogul am inceput sa rad in hohote", spune tanara, care, insa, ca acest desen o deranjeaza cel mai putin. "Are pe corp tatuate doa nume si niciunul din ele nu este al meu. Nu pot sa ma casatoresc cu el in situatia asta", spune tanara.

Tom a aparut si in documentarul britanic "Tattoo Disaster", unde a spus ca isi va scoate o parte din tatuaje, iar pe celelate le va acoperi cu alte desene.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO