"Iubita mea s-a plictisit de mine". Ce a fost in stare sa faca barbatul aflat in aceasta situatie

Dată publicare: 04-01-2013 18:52
Dată actualizare: 07-01-2013 06:46


prezervative

Un barbat indragostit peste o masura de iubita lui a fost intristat sa observe ca aceasta isi pierdea interesul pentru el. A decis ca vremea pentru masuri disperate si a pus in aplicare in plan de-a dreptul diabolic pentru a-si salva relatia.

Canadianul Craig Jaret Hutchinson, din Clyde River, Nova Scotia, a gaurit toate prezervatizele iubitei sale in incercarea disperata de a pastra relatia lasand-o insarcinata.

In final, el a fost condamnat la opt luni de inchisoare sub acuzatiile de sabotaj si atac sexual.

Craig si fosta lui iubita, care nu doreste sa-si faca publica identitatea, au inceput sa se intalneasca in luna ianuarie a anului 2006, dar in aceeasi vara ea a inceput sa-si cam piarda interesul pentru el, insa au continuat sa aiba o viata sexuala activa.

In aceasta perioada, el a inceput sa gaureasca prezervatizele si in luna septembrie femeia a aflat cu surprindere ca este gravida.

Intr-o declaratie data in fata unui judecator, tanara a spus: “Ma tot incuraja sa iau un test de sarcina. In final am luat si l-am facut. Rezultatul a fost negativ. Dar dupa 5 zile a venit cu aceeasi cerere. Am facut testul si era pozitiv. Eu am fost socata, el, foarte incantat”.

Initial au convenit sa pastreze copilul, insa Craig a facut marea greseala de a se confesa printr-un sms: “Voiam un copil cu disperare, am spart prezervativele”.

Femeia a rupt relatia, a facut avort, dupa care l-a reclamat la politie. Procesul s-a prelungit pana anul acesta, cand barbatul a primit condamnarea.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO